Nieuw Fenne - UITVERKOCHT

Alle woningen van het nieuwbouwplan Nieuw Fenne zijn verkocht.

Zoek je naar een fijne woning met een tuin in de stad Enschede? Een woning die wél betaalbaar is? Dan is het nieuwbouwproject Nieuw Fenne echt iets voor jou. Hier kies je uit een van de twintig nieuwe koopwoningen op een van de twee locaties in de wijk Stevenfenne. Aan de Tuinbouwstraat worden elf koopwoningen gebouwd en aan de Wicher Nijkampstraat worden negen koopwoningen gebouwd. Deze fijne woonbuurt met duurzame en betaalbare nieuwe woningen is geknipt voor jou als je van de stad houdt, maar ook als je ruimte, sport en een groene omgeving belangrijk vindt.

Een complete woning

Je kiest uit twee type woningen: het woningtype aan de Wicher Nijkampstraat of het woningtype aan de Tuinbouwstraat. Deze duurzame woningen worden ook nog eens heel compleet opgeleverd: inclusief twee of drie slaapkamers, keuken met apparatuur, een badkamer en toiletruimte inclusief tegels en sanitair en een houten berging. Kortom: een complete start!

Een betaalbare woning

Een fijne woning vinden voor een redelijke prijs is in deze tijd een pittige kluif. De woningen in Nieuw Fenne zijn compleet en koop je al vanaf circa € 210.000,-. De woningen voldoen aan alle duurzaamheidseisen: optimale isolatie, onderhoudsarme materialen, zonnepanelen en een warmtepomp. Zo profiteer je ook nog eens van lage energielasten.

Schrijf je in

Heb je interesse in een woning? De eerste inschrijfperiode is gesloten. Maar niet getreurd, je kunt je nog inschrijven als reservekandidaat. Maak een account aan en vul vervolgens het digitale inschrijfformulier in. Liever direct contact met de makelaar? Neem dan contact op met Nieuw Wonen Twente.

Koopproces

De locatie

Nieuw Fenne bevindt zich in de directe nabijheid van school-, speel-, sport- en winkelfaciliteiten, maar ook het groene buitengebied en ontsluitingswegen richting de snelweg zijn op korte afstand en zeer goed bereikbaar. Bovendien ben je op de fiets in tien minuten in het gezellige centrum van Enschede. Hier kun je heerlijk shoppen, een terrasje pakken of een boodschap doen op de markt. Nieuw Fenne, een unieke kans voor jou!

Interesse in Nieuw Fenne?

Interesse in een woning in Nieuwe Fenne? Meld je dan aan als geïnteresseerde voor het nieuwbouwplan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen. Als je je hebt aangemeld, ontvang je met regelmaat een nieuwsbrief en ben je als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen.

Interesse? Meld je hier aan

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken