De locatie

Nieuw Fenne is ideaal gelegen. Binnen tien minuten fietsen ben je in het gezellige centrum van Enschede, waar je geniet van de gezellige terrasjes op de Oude Markt. Nieuw Fenne bevindt zich in de directe nabijheid van school-, speel-, sport- en winkelfaciliteiten, maar ook het groene buitengebied en ontsluitingswegen richting de snelweg zijn op korte afstand en zeer goed bereikbaar.

Enschede; van alle markten thuis

Je bent in een korte tijd in het centrum van Enschede. Op de Oude Markt in het midden van het centrum kun je terecht bij hippe lunchrooms, gezellige eetcafés of ga je uit tot in de late uurtjes. Rondom het H.J. van Heekplein vind je bekende winkelketens zoals Primark en Decathlon. En in de kleine winkelstraatjes rondom het plein vind je speciaalzaken en boetiekjes. En wat te denken van de wekelijkse warenmarkten. Enschede heeft verreweg het grootste en meest complete aanbod van marktkramen in de regio, van bloemen tot kaas. Geniet van de gezelligheid die de markt biedt.

Voorzieningen binnen handbereik

In Nieuw Fenne zijn alle voorzieningen in de buurt. Op loopafstand vind je het geheel vernieuwde winkelcentrum Stadsveld. Binnen enkele minuten sta je bij de bakker, drogist of kapper en voor je dagelijkse boodschappen heb je de keuze uit verschillende supermarkten. Op een steenworp afstand van je woning liggen verschillende basisscholen, waaronder De Koning, De Bron en St. Jan. En wil je een frisse neus halen, dan is het Zweringbeekpark een prachtige plek om te fietsen of te wandelen. Maar ook ontsluitingswegen richting de snelweg zijn goed bereikbaar. In korte tijd zit je op de A35 en A1 richting Hengelo en Apeldoorn, de A18 richting de Achterhoek of de 31 in Duitsland. Kortom, in Nieuw Fenne woon je overal dichtbij.

Inloggen


Account aanmaken

Heb je nog geen account, registreer je dan nu als belangstellende.

Account aanmaken